У Херсоні помер відомий радіожурналіст

У Херсоні помер відомий радіожурналіст

У Херсоні помер відомий радіожурналіст
. Суспільне Херсон

На 74-у році пішов з життя член НСЖУ, відомий херсонський журналіст, колишній головний редактор радіо Херсонської обласної державної телерадіокомпанії "Скіфія" Олександр Бриков.

Про це повідомляє Херсонська обласна організація НСЖУ.

Олександр Бриков у журналістиці працював з 18 років - був літературним працівником газети "Текстильщик" Херсонського бавовняного комбінату. А з 1978 року його голос звучав з усіх радіоточок Херсонщини. Саме на радіо розкрилися його творчі здібності. Розпочинав завідуючим кореспондентської мережі та редактором молодіжних програм, Потім був старшим редактором та відповідальним випусковим. У 2000 році призначений головним редактором обласного радіо, а у 2001-у став директором проводового радіо "Дніпро" ХОДТРК.

"Свій багатий журналістський досвід Олександр Бриков щедро передавав молодим колегам. Про його авторитет у колективі обласної телерадіокомпанії свідчить й те, що він тривалий час обирався головою профспілкового комітету. Радіожурналіст Олександр Бриков впевнено заявив про себе як про інженера людських душ на письменницькій ниві, випустивши декілька збірників віршів", - йдеться у повідомлені.

Правління обласної організації НСЖУ висловило співчуття рідним та близьким Олександра Брикова з приводу непоправної втрати.

"Образ Олександра Брикова – талановитого журналіста, справжнього професіонала і працелюба назавжди залишиться у серцях його колег, всіх, хто знав цю непересічну особистість. Вічна та світла пам’ять тобі, колего!", - написали його колеги.

На початок