Продавав запчастини через інтернет: на Черкащині викрили шахрая

Продавав запчастини через інтернет: на Черкащині викрили шахрая

Правоохоронці затримали чоловіка, який виманював гроші у громадян. За такі дії йому загрожує обмеження волі на строк до трьох років, повідомила Суспільному речниця ГУНП у Черкаській області Зоя Вовк.

За інформацією, 44-річний уманчанин розмістив інформацію щодо продажу автозапчастин. Коли знайшовся покупець, головною умовою продажу була повна передплата — 6 000 гривень. Гроші постраждалий перерахував на банківську картку, після чого "продавець" зник та не відповідав на телефонні дзвінки водночас ніякий товар не відправив.

Ошуканий житель села Мошурів звернувся із заявою до поліції. Правоохоронці встановили зловмисника.

Йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Суспільне готове озвучити позицію підозрюваного чи сторони захисту, якщо вони виявлять таке бажання та звернуться у редакцію в будь-який зручний спосіб.

Читайте також

На початок