Ремонт даху Богородчанської школи: працівнику РДА повідомили про підозру

Ремонт даху Богородчанської школи: працівнику РДА повідомили про підозру

Ремонт даху Богородчанської школи: працівнику РДА повідомили про підозру
. УНІАН/фото ілюстративне

Під процесуальним керівництвом Богородчанського відділу Надвірнянської місцевої прокуратури держслужбовцю управління освіти, молоді та спорту Богородчанської РДА повідомили про підозру у службовій недбалості. Про це інформує Івано-Франківська обласна прокуратура, пише Суспільне Карпати.

Встановлено, що підозрюваний підписав акти виконаних робіт і довідки про їхню вартість, однак попередньо не оглянув об’єкт і не перевірив достовірність документів.

Тож із державного бюджету було безпідставно перераховано майже 100 тисяч гривень.

Згідно із частиною 1 статті 367 КК України, службова недбалість карається штрафом від двохсот п'ятдесяти до п'ятиста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, впродовж 2015-2016 років підприємство, яке очолював 53-річний житель району, проводило капітальний ремонт даху школи в селищі Богородчани. На проведення ремонтних робіт із державного бюджету було виділено понад один мільйон гривень, з яких директор вказаного підприємства привласнив понад 95 тисяч гривень.

Читайте також

На початок