Поліцейські затримали псевдомінера Київської ГЕС

Поліцейські затримали псевдомінера Київської ГЕС

Поліцейські затримали псевдомінера Київської ГЕС
. Нацполіція

Поліція Київщини оголосила про підозру мешканцю Вишгородського району, якому інкримінують неправдиве повідомлення про мінування на Київській гідроелектростанції.

Як повідомили у відомстві, зловмисник зателефонував до поліції та повідомив, що невідомі особи мають намір підірвати Київську ГЕС. На місце виїхали оперативні служби, втім під час огляду території вони не виявили вибухівки або інших підозрілих предметів.

Згодом поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 54-річний житель села Демидів Вишгородського району. Як з'ясували правоохоронці, чоловік неодноразово звертався до поліції з хибними повідомленнями.

Наразі поліцейські затримали чоловіка. Слідчі за процесуальним керівництво прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від двох до шести років.

Що відомо

  • 26 лютого На Київщині затримали 19-річного хлопця, який повідомив про замінування Вишгородської ГЕС та вимагав сплатити йому 3 млн доларів США та 1 млн гривень.

На початок