Їли кокоси та щурів: троє кубинців прожили 33 дні на безлюдному острові

Їли кокоси та щурів: троє кубинців прожили 33 дні на безлюдному острові

Їли кокоси та щурів: троє кубинців прожили 33 дні на безлюдному острові
. Uncommon Caribbean

Берегова охорона США врятувала трьох кубинців, які 33 дні прожили на безлюдному острові Анґвілла-Кей. Щоб вижити, вони харчувалися кокосами, молюсками та щурами.

Як розповіли рятувальники, під час польоти над Багамськими островами, вони помітили людей на землі, які намагалися привернути увагу за допомогою саморобних прапорів.

"Нашу увагу привернули їхні прапори, які вони мали на додачу до великого хреста, який вони поставили", - розповів пілот Майк Аллерт, передає The Guardian.

За словами пілота, у команди не було обладнання, щоб відразу забрати людей. Однак вони залишили їм їжу, воду та рацію для зв'язку. Людей забрали наступного дня.

Як повідомила берегова охорона США, човен кубинців перекинувся, а вони змогли допливти до найближчого острова. Наразі незрозуміло, чи намагалися постраждалі дістатися берегів США, чи просто заблукали в морі. Як повідомили медики, окрім сильного зневоднення, кубинці не постраждали під час перебування на острові. Наразі їх передали міграційній службі США для з'ясування обставин.

Що відомо

  • Президент США Джозеф Байден через кілька годин після вступу на посаду підписав 15 указів, які стосуються його передвиборчої кампанії. Так, Байден скасував вихід США зі Всесвітньої організації охорони здоров'я, розпочав агресивну боротьбу за клімат з приєднання країни до Паризької кліматичної угоди, скасував посилення боротьби з іммігрантами та заборону на в’їзд до США з країн із мусульманською більшістю.
На початок