У Вінниці відбувся суд у справі ДТП за участі швидкої допомоги та колишнього працівника СБУ

У Вінниці відбувся суд у справі ДТП за участі швидкої допомоги та колишнього працівника СБУ

На восьме лютого вінницький міський суд переніс розгляд справи щодо аварії за участі водія карети швидкої та позашляховика, яка сталася торік 17 грудня. Про це попросив водій швидкої Олег Притуляк. Він у цій справі обвинувачуваний.

Каже, відтермінування потрібне на ознайомлення зі справою. А ще хоче, аби викликали як свідка — лейтенанта поліції, який складав протокол ДТП та щоб до справи долучили запис з відеореєстратора службового автомобіля поліції, який на момент аварії був поряд.

Позивач у справі-водій позашляховика — на засідання не зʼявився. Був його адвокат Ярослав Книжник. Він цю справу називає роздутою. Хто винен, каже, має встановити авто-тех-експерт.

"Є чіткий відеозапис, де видно смугу руху, швидкість, момент зіткнення та видно хто що порушив", — каже Ярослав Книжник, адвокат позивача.

Того дня їхав у складі ковідної бригади із увімкненими проблисковими маячками та сиреною. Зі швидкістю до 70 кілометрів за годину. І сподівався, що водій із прилеглої дороги надасть перевагу у русі. Так, про ті події розповідає водій швидкої Олег Притуляк.

"Підїжджаючи до перехрестя я мав круговий обзор, всі машини стояли на світлофорі, права смуга була вільна, по якій я вирішив перетинати перехрестя", — каже Олег Притуляк, водій швидкої.

У Вінниці відбувся суд у справі ДТП за участі швидкої допомоги та колишнього працівника СБУ
Олег Притуляк.

Читайте також

  • "Ні зміні статусу Вінницької ЦРЛ": у Вінниці повторно мітингували медики
  • Обіцяли працевлаштування за кордоном: на Вінниччині поліція піймала шахраїв
  • На Вінниччині директора ТОВ підозрюють у привласненні майже мільйона гривень
  • Продали 666 літрів алкопідробки в “bag-in-box” на Рівненщині: вінничанам оголосили підозру
На початок