Заявки на тендер з охорони парків у Харкові приймають до 4 лютого

Заявки на тендер з охорони парків у Харкові приймають до 4 лютого

Заявки на тендер з охорони парків у Харкові приймають до 4 лютого
. Суспільне Харків

Чи продовжуватиме харківський сад Шевченка охороняти фірма "Антирейдер", працівники якої фігурували у декількох конфліктах з відвідувачами, стане відомо після тендеру.

Про це Суспільному 1 лютого сказав секретар Харківської міськради Ігор Терехов.

"Є процедура тендерна, по об’єктам, які вони охороняють", — сказав Терехов.

На питання, чи планує міськрада співпрацювати з фірмою у разі їх виграшу, секретар міськради відповідати відмовився: "Давайте дочекаємося результатів".

Комунальне підприємство "Харківзеленбуд" оголосило тендер на охорону парків та скверів у Харкові вартістю 13,8 мільонів гривень 28 грудня. Пропозиції на участь прийматимуть до 4 лютого.

Переможець тендеру охоронятиме Саржин Яр, сад ім. Шевченка, сквер Стрілка, парк імені Квітки-Основ'яненка та зелену зону по бульвару Юр'єва. Аукціон відбудеться 12 березня.

Що відомо

  • 29 січня секретар міськради Ігор Терехов сказав, що у конфліктах з фірмою, яка охороняє сад Шевченка, мають розібратися правоохоронці. Свою особисту думку щодо цих інцидентів він озвучити відмовився.
  • Того ж дня на сайті Харківської міської ради із посиланням на Терехова опублікували повідомлення, в якому йдеться, що місто припиняє співпрацю з "Антирейдером" через численні скарги. Станом на 1 лютого це повідомлення відредаговано. У ньому зазначено, що "міська влада прийняла рішення переглянути питання охорони саду Шевченка".
  • Студенти просили мерію розірвати договір з "Антирейдером".
На початок