В Одесі зводять новий будинок творчості

В Одесі зводять новий будинок творчості

В Одесі зводять новий будинок творчості
. UA: Одеса

В Одесі на вулиці Космонавта Комарова, 8, на території загальноосвітньої школи №33, будують центр дитячої та юнацької творчості. Крім приміщень для творчості ,за центром планують влаштувати стадіон із тренажерами для занять спортом. Про це повідомляє кореспондентка Суспільного.

За проєктом, триповерховий центр буде займати майже 3500 квадратних метрів. Там одночасно зможуть перебувати та навчатися до п’ятисот дітей. Планують зробити актову залу на 320 людей, місця для перевдягань та приміщення для творчості.

В Одесі зводять новий будинок творчості
В Одесі зводять новий будинок творчості. UA: Одеса
Тут буде звісно організована робота кружків – це хореографічні, це музичні кружки, це театральне мистецтво, це рукоділля. Адже сподіваємося, що ми зможемо організувати класну роботу, використовувати сучасні технології, це і робототехніка — те, що сьогодні молоді цікаво. Важливим моментом будуть виставки, які зможуть показувати у холі, який буде відкритий для всіх бажаючих,” — розповіла директорка одеського центру дитячої та юнацької творчості Людмила Прокопенко.

Займатися у майбутньому центрі дитячої та юнацької творчості зможуть охочі віком від 4,5 до 21 року.

Будівельні роботи центру та його фасаду планують завершити до березня. Тоді ж робочі розпочнуть внутрішнє облаштування приміщень. Відкрити будинок мистецтва планують 1 вересня поточного року.

На початок