На автодорозі Луцьк-Ковель встановлюють автоматизовану систему зважування

На автодорозі Луцьк-Ковель встановлюють автоматизовану систему зважування

На автодорозі Луцьк-Ковель встановлюють автоматизовану систему зважування
. Суспільне Волинь

Поблизу села Копачівка, на автодорозі Луцьк-Ковель встановлюють другу зважувальну систему в області, - розповів начальник відділу якості Служби автомобільних доріг в області Віктор Олексюк.

Закінчити роботи з монтажу системи планують наступного тижня. Поки вантажівки зважують на пересувному комплексі. Головний спеціаліст відділу "Укртрансбезпеки" в області Артур Чапала розповів, щодня тут зважують до 40-ка вантажівок.

Вартість робіт — 15 мільйонів гривень, розповів начальник відділу Служби автомобільних доріг в області Віктор Олексюк. Гроші виділили з державного фонду.

На автодорозі Луцьк-Ковель зважування вантажівок стане автоматичним
Суспільне Волинь

У світі такі системи зважування ставлять вже десятки років. “Розумна” система збиратиме інформацію про всі транспортні засоби, - каже відповідальний за установку системи Роман Винничук.

Така ж система зважування вже встановлена між Володимир-Волинським і Нововолинським. На даний час вона не працює, бо там є проблема з підключення електроенергії. Начальник відділу Служби автомобільних доріг в області Віктор Олексюк сподівається, що вона у цьому місяці запрацює.

Читайте також: "Контрольне зважування: на Волині оштрафують перевізника за переповнену щебенем вантажівку"
На початок