У Вінниці відбувся благодійний футбольний матч на підтримку ЗСУ

18 травня на стадіоні "Динамо-Арена" ВНАУ у Вінниці відбувся благодійний товариський футбольний матч. На полі зустрілися професійна команда Другої ліги ПФЛ СК "Чайка" та аматорська команда "Універ-Динамо".

Про це Суспільному стало відомо з трансляції матчу, яку коментував український телекоментатор Олександр Тингаєв.

Скріншот з відеотрансляції

Символічний перший удар по м'ячу перед початком матчу виконав солдат 48 арсеналу роти охорони, стрільцю, що брав участь у бойових завданнях на Донецькому напрямку Олегу Трушу.

Скріншот з відеотрансляції

Рахунок у матчі був відкритий на 8 хвилині. Гравець СК "Чайка" ударом під стійку воріт не дав змогу воротарю харків'ян відбити м'яч.

Подвоїти перевагу професіоналам вдалося на 31 хвилині. Після вдалої контратаки нападник "Чайки" вийшов віч-на-віч з воротарем та зробив рахунок 2-0.

Скріншот з відеотрансляції

Отримавши перевагу, гості продовжували контролювати хід подій у матчі. "Універ-Динамо" ж тривалий час так і не міг створити гольові моменти біля воріт "Чайки".

Після перерви господарі поля заграли активніше, однак зрівняти рахунок не вдалося. Наприкінці матчу гравці "Чайки" поставили "крапку" в матчі, забивши на 83 та 88 хвилинах гри.

Скріншот з відеотрансляції

Цей матч став вже третьою зустріччю команд, адже раніше вони двічі грали між собою: у Вінниці та смт Макарів Київської області, де "Чайка" здобула перемогу.

Скріншот з відеотрансляції

Матч організували з метою збору коштів на потреби Збройних Сил України. Усі зібрані кошти будуть передані військовим.