Жителям будинку у Миргородській громаді, на який впали уламки ракети 15 травня, нададуть допомогу

Будинок у Миргородському районі, на який впали обломки ракети ввечері 15 травня. Telegram-канал начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна

Жителям приватного будинку у Миргородському районі Полтавської області, на який впав уламок збитої ракети 15 травня, нададуть матеріальну допомогу із місцевого бюджету.

Про це Суспільному повідомив голова Миргородської громади Сергій Соломаха.

“Будуть проведені обстеження пошкоджень будинку. Відшкодування будуть з місцевого бюджету, до обласного ще не звертались. Також, ймовірно, мешканців будинку скерують звернутись до програми “єВідновлення” за грошовою допомогою”, — повідомив Сергій Соломаха.

Як повідомляв у своєму Telegram-каналі керівник Полтавської ОВА Філіп Пронін, пошкоджень зазнала покрівля, вікна та господарська будівля поруч. Ніхто не травмувався.

Як було попередньо відомо, травмованих чи загиблих не було.

За інформацією голови Миргородської ТГ, також внаслідок ракетного обстрілу вибиті вікна у ще двох приватних будинках.

Що відомо про обстріл Полтавщини 15 травня

15 травня на території Полтавської області працювали сили протиповітряної оборони. Над територією Полтавщини зафіксували дві ракети. О 19:11 та о 20:27. О 20:32 жителі Миргородського району повідомили про те, що почули звуки вибухів. Уламки впали на територію приватного домогосподарства у Миргородській громаді.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook | TikTok