Завершується реєстрація на НМТ: скільки волинян будуть складати тест

Станом на 28 квітня на національний мультипредметний тест на Волині зареєструвалися більше восьми тисяч учасників, – розповіла Суспільному завідувачка центру ЗНО та моніторингових досліджень в області Алла Корнейко.

Майже 200 учасників під час реєстрації допустили помилки.

Зі слів Алли Корнейко, найбільша помилка – неправильно оформлені довідки з місць навчання: "Коли наш учасник зареєструвався, він перестає заходити в свій персональний кабінет. Організатори в цей кабінет дають інформацію про помилку, яка зроблена під час реєстрації. Йому треба виправити цю помилку, а він не реагує".

Як розповіла директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, до 7 травня учасник, який зареєструвався на мультипредметний тест і допустив помилку, може в персональному кабінеті її виправити.

"Можна змінити навчальний предмет додаткового блоку, можна змінити населений пункт і можна змінити сесію з основної на додаткову, доклавши той документ, який дає можливість і право участі у додатковій сесії", – каже Лариса Середяк.

Зі слів Алли Корнейко, на базі Волинського інституту післядипломної освіти діє пункт реєстрації на НМТ для усіх охочих. Він працює що будня з 10-ї до 16-ї. Завершується реєстрація 3 травня.

Читайте також: "Потрібно систематизувати знання за шість років навчання": як школярі у Луцьку готуються до НМТ з математики"

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.