Вночі у Харкові дерево привалило чотири машини

Доповнено
. Суспільне Харків

На Нових домах у Харкові в ніч проти 2 січня дерево впало на машини. Вони були припарковані біля дитячого майданчика навпроти будинку по вул. Харківських дивізій, 5.

Близько 17:00 2 січня стовбур дерева, що впало, та спиляні гілки ще лежать у дворі. На місці залишається і одна з побитих машин – у позашляховика пошкоджені бампер і капот, повідомляє кореспондентка Суспільного.

Суспільне Харків

"Сигналізація спрацювала в автомобіля, тому що дерево на нього впало. Вночі чула удар, гуркіт сильний. Я думала, сніг впав з даху, а це дерево. Оце дерево, яке лежить, воно на машині лежало. Це зараз посунули. Зранку, коли я йшла на роботу, воно лежало на машині", — розповіла місцева мешканка Світлана.

Суспільне Харків

Дерево, що впало, пошкодило ще щонайменше дві автівки, розповіла жінка. Нині їх власники автівки відігнали.

Суспільне Харків

Доповнено. За інформацією речника патрульної поліції Харківщини Дмитра Гайдука, правоохоронці прийняли заяви у чотирьох людей, чиї машини зачепило дерево. Серед пошкоджених авто – Fiat Nuovo Doblo, Jeep Renegade, ВАЗ-21099 та ВАЗ-2104. У машин побиті дахи, капоти й багажники, розповів Гайдук.

Заяви патрульні передали працівникам місцевого райвідділу, повідомила речниця поліції регіону Оксана Калмикова. Вона говорить, обставини пригоди буде з’ясовувати дільничний.