Кількість травмованих людей внаслідок ракетного удару по Чернігову зросла до 45 людей, серед них двоє дітей

Автомобілі екстренної медичної допомоги. Суспільне Чернігів

У Чернігові кількість травмованих людей внаслідок ракетного удару 17 квітня зросла до 45 людей, серед них двоє дітей. Такі дані станом на 12:15.

Про це Суспільному повідомив в.о міського голови Чернігова Олександр Ломако.

Зі слів медичної директорки обласної дитячої лікарні Наталії Сергійчик, до медзакладу зверталися двоє дітей 2008-го та 2011 років народження. Їх не госпіталізували, надали медичну допомогу та відпустили додому.

"Було два звернення. Батьки зверталися зі своїми дітьми. Їм надали допомогу та відпустили. Госпіталізовано не було. Скло витягли в одного хлопчика, садна волосистої частини голови, в іншого хлопчика — садна коліна", — каже Наталія Сергійчик.

Також відомо, що у міську лікарню №2 доставили п'ятеро поранених внаслідок ракетного удару по Чернігову. Про це у коментарі Суспільному повідомив медичний директор закладу Валерій Якунін.

Водночас у Чернігівській обласній лікарні перебуває дев'ять поранених, троє у важкому стані, інші середньої важкості. Про це повідомив гендиректор лікарні Андрій Жиденко.

Наразі відомо про 11 загиблих людей.

Нагадаємо, що внаслідок російської ракетної атаки по Чернігову було пряме влучання в об'єкт соціальної інфраструктури та візуальні пошкодження кількох поверхів прибудови до цієї будівлі. За інформацією начальника Чернігівської ОВА В'ячеслав Чауса росіяни вдарили трьома крилатими ракетами "Іскандер".

Підписуйтесь на Суспільне Чернігів і на інших платформах: Telegram, Facebook, Viber, YouTube.