У Чернігові з 10 липня запрацює нова маршрутна мережа: які маршрути зазнають змін

. ФОТО: Управління транспорту, інфраструктури і зв'язку Чернігівської міської ради

У Чернігові з 10 липня запрацює нова маршрутна мережа та зміняться деякі маршрути автобусів. Про це повідомляє Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку на своїй сторінці у Facebook.

Як йдеться в повідомленні, з 10 липня скасують маршрут № 28 А, який раніше курсував до мікрорайону "Новоселівка". Замість нього додається новий автобусний маршрут № 33 "мікрорайон Зарічне — мікрорайон Новоселівка" який з'єднає два віддалених мікрорайони міста та центральні проспекти.

Карта автобусного маршруту № 33. ФОТО: Управління транспорту, інфраструктури і зв'язку Чернігівської міської ради

Також зміниться номер та назва автобусного маршруту № 21 "Мікрорайон ЗАЗ - Півці". Автобус курсуватиме під № 30 та матиме назву "Автозавод (кільцевий)". Він змінить свій рух від кінцевої зупинки "мікрорайон ЗАЗ": автобус на проспекті Левка Лук'яненка повертатиме на вулицю Доценка та їхатиме через вулицю Генерала Пухова, вулицю 1-ї танкової бригади, проспект Михайла Грушевського, вулицю Кільцева та рухатиметься до зупинки "Півці" (після відновлення зруйнованого мосту до мікрорайону ЗАЗ і далі по колу).

Крім того, маршрут № 21А "Олександрівка - Автозавод (через вулицю О. Молодчого) стане № 21 (прибирається літера А).

Переглянути схему маршрутів та відстежити рух автобусів в режимі реального часу можна скориставшись мобільним застосунком DozoR City.

Підписуйтесь на Суспільне Чернігів і на інших платформах: Telegram, Facebook, Viber, YouTube.