Водіїв просять бути уважними на дорогах. У Києві та області — туман

. Фото: Pixabay

У Києві та області в першій половині дня 23 січня утримається туман, видимість 200-500 м. Оголошено І рівень небезпечності. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

"Такі погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць",— йдеться у повідомленні.

Фахівці рекомендують водіям під час керування автомобілем у тумані ️знизити швидкість руху, тримати безпечну дистанцію з іншими автомобілями та уникати різких маневрів на дорозі.

За наявності протитуманних фар увімкнути їх разом із ближнім світлом, при зупинці увімкнути аварійну світлову сигналізацію.

У Києві вдень 0-2° тепла, хмарно з проясненнями, по області синоптики прогнозують від -1° до +1°.

Що відомо про погоду у Києві та області

Синоптики прогнозують, що з понеділка, 23 січня, на Київщині трохи похолодає. Погода переважно без опадів.

Протягом доби у Києві та області 22 січня утримувався туман, видимість 200-500 м. Туман і низька видимість були у Києві та області у першій половині дня 19 січня.

18 січня, у Києві та області синоптики прогнозували потепління та сильні пориви вітру до 15-20 м/с. Це I рівень небезпечності, жовтий.

У Києві протягом 17 січня тримався туман. Водіїв закликали бути обачними на дорогах

13 січня у Гідрометцентрі прогнозували дощ з мокрим снігом. Також попереджали, що з 16 січня відступатимуть нічні морози та переважатиме плюсова температура.

Читайте також

У Києві та області 23 січня світло відключатимуть за стабілізаційними графіками — ДТЕК

Польща допоможе Україні отримати Leopard, у Міноборони пояснили скандал із закупівлею харчів. 334 день війни. Онлайн