Аварійні вимкнення електроенергії на Івано-Франківщині. Що відомо

Доповнено
. Фото: pexels.com

Графік аварійних вимкнень електроенергії з 25 жовтня 2022 року запроваджують в Івано-Франківській області. Про це Суспільному повідомив технічний директор "Прикарпаттяобленерго" Олег Сеник.

За його словами, в області сформували 10 черг відключень споживачів, кожну з яких від’єднуватимуть від електропостачання після розпоряджень від диспетчера НЕК "Укренерго". Олег Сеник каже, тривалість відключень спрогнозувати важко.

"Ми сьогодні отримали команду, що треба обмежити споживання, і виконуємо. Якихось обмежень на час дії графіків аварійних вимкнень немає. Ми стежимо, щоб один споживач не сидів без світла довго і, наприклад, за дві години міняємо одних споживачів на інших, одних вмикаємо, інших вимикаємо", — розповів Олег Сеник.

Всі 10 черг графіку аварійних вимкнень на Івано-Франківщині доступні на Telegram-каналі Суспільного.

Дізнатися до якої з черг входить той чи інший населений пункт також можна на офіційному сайті підприємства та у чат-боті обленерго у Viber під кнопкою "Відсутнє світло".

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини й ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: story@suspilne.media. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!