Акторка і співачка Барбра Стрейзанд стала амбасадоркою платформи UNITED24

Акторка і співачка Барбра Стрейзанд стала амбасадоркою платформи UNITED24

Акторка і співачка Барбра Стрейзанд стала амбасадоркою платформи UNITED24
. Президент Володимир Зеленський та акторка Барбра Стрейзанд. / Фото: пресслужба президента

Голлівудська акторка та співачка Барбра Стрейзанд стала амбасадоркою платформи UNITED24. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

"Обговорив під час онлайн-дзвінка з Барброю Стрейзанд, яка стала амбасадоркою фандрейзингової платформи UNITED24 у напрямі "Медична допомога", деталі нашої співпраці", — зазначив він.

За словами Зеленського, світ може трохи втомлюватись щодня думати про Україну, але спільноти у США та європейських країнах продовжують підтримувати та допомагати Україні.

"Для нас дуже важливо, аби такі талановиті й відомі у світі люди підтримували платформу UNITED24. Пані Стрейзанд, дякую за підтримку України!" — сказав президент.

Глава Мінцифри Михайло Федоров повідомив, що підписка на щомісячний донат 24 000 Friends of Ukraine стане першим проєктом, який Стрейзанд підтримає як амбасадорка UNITED24. Ці гроші підуть на підтримку роботи лікарів і порятунок життів українців.

Що відомо

5 травня президент Володимир Зеленський оголосив, що Україна запускає глобальну ініціативу United24. Перша її складова – онлайн-платформа для збору коштів на підтримку України. Невдовзі до неї долучаться інші проєкти й програми.

Читайте також

Креативний директор Balenciaga став амбасадором української платформи UNITED24

Американський актор Лієв Шрайбер став послом благодійної платформи UNITED24

Еліна Світоліна стала другою амбасадоркою благодійної платформи United24

Андрій Шевченко став амбасадором благодійної платформи United24

На початок