Олія, консерви, крупи, цукор: у Вінниці видають продуктові набори для дітей-сиріт

. Багатодітним сім'ям, які перебувають на обліку у соцслужбах, дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування у Вінниці видають продуктові набори за програмою ЮНІСЕФ. Фото: Суспільне

Багатодітним сім'ям, які перебувають на обліку у соцслужбах, дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування у Вінниці видають продуктові набори за програмою ЮНІСЕФ.

Фото: Суспільне Вінниця

У перший день видачі продуктових наборів такі отримали пів тисячі сімей. Пункт видачі працює щоденно з 10 до 16 години, крім вихідних, – каже директора міського департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

Фото: Суспільне Вінниця

У пакунку – олія, м’ясна та рибні консерви, крупи, цукор, томатна паста, чай, соки, солодощі. На кожну сім'ю видають стільки пакунків, скільки дітей у родині.

Фото: Суспільне Вінниця

"Фахівці департаменту соціальної політики телефонують саме таким і запрошують для отримання з 10 до 16:00, крім суботи та неділі", – розповідає Войткова.

Фото: Суспільне Вінниця

Вінничанка Олена взяла 7 продуктових наборів. Каже, це суттєва підтримка та економія сімейного бюджету. У пакунку розповідає є усе необхідне. Вистачить щонайменше на два місяці.

"За нас не забувають, допомагають, хороші продуктові набори дають, дякую соціальній службі, що не забувають про нас, багатодітних", – каже Олена.

Фото: Суспільне Вінниця

На закупівлю продуктів витратили майже півтора мільйона гривень, – каже Валентина Войткова.

Читайте також

  • "Кожен має щось докласти, щоб Україна перемогла": на Вінниччині діти збирають гроші на підтримку захисників
  • Рвали на полях квіти, пекли печиво та плели браслети: на Вінниччині діти зібрали для ЗСУ більше 10 тисяч гривень