Волинянин виборов "срібло" на Всесвітніх іграх серед поліцейських і рятувальників у Нідерландах

. Фото: Федерація боксу України

Ковельчанин Володимир Скоповський здобув "срібну" медаль на Всесвітніх іграх серед поліцейських та рятувальників. Змагання відбулися в місті Роттердам у Нідерландах, – повідомили на сайті Федерації боксу України.

Спортсмен і боєць із позивним "Скоп" змагався у ваговій категорій 75 кілограмів у французькому боксі – саватСават — французьке бойове мистецтво..

У півфіналі волинянин подолав спортсмена Баярмунха Кхурелсайхана з Монголії. У фінальному поєдинку Володимир Скоповський виступив проти бронзового призера Чемпіонату світу-2021 та молодіжних Олімпійських ігор-2018, представника Таїланду Війрепона Джонгжохо. Боротися за золото українцю завадила травма, через яку рефері зупинив бій.

Довідково: Володимир Скоповський – уродженець Волинської області та є спецпризначенцем полку Національної поліції України "Сафарі". Був бронзовим призером чемпіонату світу з французького боксу, чемпіоном України з кікбоксингу. П’ять років  служив у Французькому легіоні. Після відновлення чоловік планує повернутися на передову, аби разом із побратимами захищати Україну в бою.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.