Куди зникли лавки на "розумних" зупинках у Луцьку

. Суспільне Луцьк

На "розумних" зупинках громадського транспорту у Луцьку відсутня частина лавок. Пасажири очікують на транспорт стоячи, або примостившись на кріпленнях, які лишилися від лавок, – передає кореспондент Суспільного.

Немає однієї з лавок зокрема на зупинці на проспекті Волі.

Дехто очікує на транспорт примостившись на кріплення, які лишилися від лавки. Суспільне Луцьк

На зупинці на площі Возз’єднання – схожа ситуація. Частина сидінь є. Частина – відсутня.

"Вандалізм, хоч він і не значний, дуже неприємно. Я тут стою і люди всі вражені, тому що це не нормально. Має бути оголошення, вивіска, що "вибачте за певні незручності". Для жителів – вони будуть в курсі, що відбувається", – розповіла лучанка Світлана Андрійчук, яка чекала на транспорт на зупинці.

На деяких зупинках лавки зникли частково. Суспільне Луцьк

За коментарем Суспільне звернулося у відділ інженерно-транспортної інфраструктури міста. Зі слів керівника Романа Возняка, вандали до зникнення лавок не причетні. Каже: нині частково без лавок – усі дев'ять "розумних" зупинок у Луцьку.

"Вандалізму ніякого не зафіксовано, на кожній зупинці є закріплені камери, які це все фіксують. Це все йде по гарантії, підрядник виконує свої роботи. Була фарба десь потріскана, десь злізла. Вони по гарантії все будуть відновлювати, це все йде поетапно. Спочатку були зняті бокові лавки, зараз знімаються основні", – зазначив Роман Возняк.

Зі слів керівника міського відділу інженерно-транспортної інфраструктури, за півтора-два тижні відремонтовані лавки встановлять на місце.

Що відомо

  • Торік в січні у Луцьку встановили дев'ять “розумних” зупинок та 22 інформаційних табло.На їх облаштування тоді витратили 6,5 мільйонів грантових гривень.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.