Kola, Wellboy, Enter Shikari: де і коли дивитись благодійне онлайн-шоу від фестивалю Atlas

. Atlas Weekend

10 липня Atlas проведе благодійне онлайн-шоу із розіграшем призів за донати. Виступатимуть українські виконавці, як-от Kola, Wellboy, Dantes, а також британський рок-гурт Enter Shikari. Про це організатори повідомили на офіційній сторінці у Facebook.

"Цього тижня ми усі мали зустрітися на ВДНГ, тусити десь під сценою чи на фуд-корті і просто проводити свої найкращі літні дні. На жаль, війна зруйнувала усі наші плани. Але Atlas завжди залишається фестивалем твого літа, просто цьогоріч — онлайн. 10 липня о 18:00 ми зустрінемося на Atlas Online — #рашагудбай, щоб згадати ті самі фестивальні емоції", — зазначила організатори у пості.

Стрим можна буде подивитися на YouTube-каналі фестивалю та на платформі Megogo Live.

Напередодні шоу, із з 6 по 9 липня, у соціальних мережах фестивалю розігруватимуть призи: пожиттєвий квиток на Atlas, афішу першого фестивалю, а також ексклюзивні поштові марки, створені у партнерстві з "Укрпоштою".

На зібрані під час трансляції кошти хочуть закупити 50 портативних сонячних електростанцій для зарядки дронів, рацій, телефонів та інших електроприладів у польових умовах.

На початку червня організатори фестивалю повідомили у соціальних мережах, що Atlas переноситься до звершення воєнного стану в Україні. "В свою чергу ми продовжимо боротьбу на культурному та інформаційному фронтах: допомагати українцям, проводити наступні телемарафони і розповідати усьому світу про Україну", – зазначили в дописі.

Kola, Wellboy, Enter Shikari: де і коли дивитись благодійне онлайн-шоу від фестивалю Atlas. Фото: Atlas Festival/Facebook

Більше новин про українську музику

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: culture@suspilne.media. Ваші історії важливі для нас!