На Волині розкупили всі марки "Рускій воєнний корабль… всьо". Коли привезуть нову партію

. Марка "Рускій воєнний корабль… всьо" в Луцьку, 23 травня 2022 року. Фото: Суспільне Луцьк

На Волині у відділеннях "Укрпошти" за два дні розпродали 27 тисяч екземплярів марок "Рускій воєнний корабль… всьо", – розповів Суспільному телефоном керівник Волинської дирекції "Укрпошти" Іван Люсак.

Охочих придбати марку через її нинішню популярність в області багато. "Перший тираж проданий. Розкупили люди буквально за один день, ще частково у вівторок зранку продавали", – каже керівник Волинської дирекції "Укрпошти".

Також серед волинян користуються популярністю решта товарів із тематичним кораблем – листівки, конверти, футболки, магніти.

Запис на чергу для придбання марок, який попередньо відкрили в центральному відділенні в Луцьку, поки що зупинили.

"Ми також записували, але оскільки не розуміємо, яка кількість марок прийде, то зупинили запис. Як марки прийдуть, то ми у вільний продаж їх запустимо, де кожен охочий прийде і придбає. Всіх, хто записався, обслужимо в першу чергу по списку, а далі вже всі інші", – говорить Іван Люсак.

Наступну партію очікують отримати на відділеннях "Укрпошти" на Волині в п'ятницю, 27 травня. Скільки саме привезуть марок – поки невідомо.

Що відомо

  • 23 травня в Луцьку відбулася церемонія спеціального погашення марки "Рускій воєнний корабль… всьо". Всього для продажу, який стартував цього дня, на Волинь привезли 27 тисяч марок.
  • 12 квітня у головному відділенні Укрпошти у Луцьку відбулось спецпогашення марки "Рускій воєнний корабль, іді…! Слава Україні!". Друкувати марки почали, як тільки відновив роботу поліграфічний комбінат "Україна".

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Волині.