Хмельничани подарували міській лікарні на Сумщині реанімобіль та медичне обладнання

. Фото: Хмельницька міська рада

Делегація з Хмельницького відвідали місто Охтирку, що у Сумській області, та передали міській лікарні реанімобіль, медичне обладнання та кількасот кілограмів медикаментів і засобів гігієни.

Про це повідомив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин на своїй Фейсбук-сторінці.

За словами очільника міста Хмельницького, вони нещодавно відвідали місто Охтирка, поспілкувалися з міським головою, представниками влади міста та працівниками міської лікарні.

«Передали у міську лікарню Охтирки медичний реанімобіль «Mercedes”, медичне обладнання (апарати ШВЛ, дефібрилятори, пульсоксиметри) та кількасот кілограм медикаментів і засобів гігієни», - написав Олександр Симчишин.

Залишки від будівлі Охтирської міської ради на фото Хмельницького міського голови Симчишина. Фото: Хмельницька міська рада

Симчишин у своєму дописі нагадав, що у Охтирці відбувалися вуличні бої та й саме місто регулярно бомбили російські війська під час авіанальотів, показав фото залишків від міської ради.

«Але місто трималося і вистояло. Дякуємо, що зупинили ворога! Надважливо тримати стрій і гнати російських рашистів з українських домівок», - зазначив у дописі Хмельницький міський голова.

Олександр Симчишин також наголошує, що Хмельницький і надалі триматиме «гуманітарний фронт» та допомагатиме тим містам і регіонам, які найбільше постраждали від вторгнення російських військ в Україну.

Читайте також