Театр Франка відновлює роботу в Києві

. ft.org.ua

У Києві відновлює роботу Національний драматичний театр імені Франка. Про це повідомляється на офіційній Facebook-сторінці.

Найближчі вистави будуть гратися на малій сцені театру Лесі Українки на вулиці Богдана Хмельницького та на сцені музичної академії імені Чайковського на Майдані Незалежності.

Театр гратиме як для усіх охочих, так і окремі благодійні вистави для військових. Квитки можна придбати тут.

Театр Франка зіграє виставу "Лимерівна" за Панасом Мирним. ft.org.ua

На малій сцені Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки 27 та 28 квітня відбудеться вистава "Лимерівна" (постановка режисера Івана Урівського, сценографія Петра Богомазова) – у перший день лише для військовослужбовців ЗСУ.

Театр Франка у 300-й раз зіграє виставу "Шемелько-денщик". ft.org.ua

29 та 30 квітня в Оперній студії НМАУ покажуть виставу-візитку "Шельменко-денщик", поставлену по комедії Григорія Квітки-Основ'яненка режисером Петром Ільченком. Актори зіграють її аж у 300-й раз. Перша вистава теж відбудеться лише для військових.

Театр також відновлює репетиційний процес вистави "Калігула" Альбера Камю (режисер Іван Уривський).

Раніше ми писали, що у Києві працює театр Лесі Українки, він відновив роботу 9 квітня. Афішу можна подивитися ось тут.Вистави там починаються о 16:00.

Окрім того, у місті працюють кінотеатри "Планета кіно" в ТРЦ River Mall і Multiplex у ТРЦ "Караван" і Komod.

Війна — усі останні новини

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: story@suspilne.media. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!