У Полтаві триває судове засідання щодо стрілянини у тирі. Текстова трансляція

. Суспільне Полтава

Засідання у справі вбивства інструктора полтавського тиру розпочалося близько 16-ї години. Присутні обвинувачена, її захисник, прокурорка та дружина вбитого інструктора. На цьому засіданні допитують свідків.

16:54 29 червня продовжуватимуть запобіжний захід. Судове засідання завершене.

Батько обвинуваченої Микола Моторін. Суспільне Полтава

16:49 Ще один свідок – батько обвинуваченої. Він каже, що вже 10 років не проживають разом. Спілкувалися нечасто. Інколи давав обвинуваченій гроші та запитував як справи.

Вадим Мірзаєв. Суспільне Полтава

16:36 Третій свідок – Вадим Мірзаєв. Це хлопець Моторіної. На запитання судді, що відомо йому про цю справу, він сказав: «Вбивство». Вони познайомилися через Інтернет і проживали разом 2,5 місяці. За його словами, Моторіна працювала на ігрових автоматах і була ревнивою.

16:15 Інший свідок – Ігор Родич. Того дня він приїхав на роботу, звідки вибіг інший працівник тиру. Каже: побачив дівчину біля якої стояв Олександр Вайло. Далі він побачив тіло людини і надавав першу допомогу ще одному працівнику тиру. Також він підходив до Моторіної і запитав, що сталося. Та сказала, що нічого.

16:02 Розпочали судове засідання. Допитують свідка Олександра Вайла. Він незнайомий із обвинуваченою.

Розповідає, що він допомагав розчищувати сніг біля тиру. Коли він зайшов до тиру, він побачив, як по тиру вели дівчину. А потім він побачив тіло працівника тиру.

Дівчина запитала у Вайла, чи живий працівник тиру. Олександр Вайло додає: дівчина була спокійною.

Нагадаємо, Вероніку Моторіну обвинувачують у вбивстві інструктора полтавського тиру. За даними правоохоронців, торік 7 лютого дівчина прийшла до закладу і з вогнепального пістолета, який належав тиру, вистрелила у 64-річного інструктора. Він загинув на місці. Під час першого засідання у суді дівчина сказала журналістам, що все сталося випадково. Кримінальне провадження розпочали за частиною першою статті "Умисне вбивство". Санкція – від 7 до 15 років позбавлення волі.