Опіки 40% тіла отримав внаслідок пожежі закарпатець

Опіки 40% тіла отримав внаслідок пожежі закарпатець

Опіки 40% тіла отримав внаслідок пожежі закарпатець
. Фото ілюстративне: Держслужба з надзвичайних ситуацій

Опіки отримав внаслідок пожежі в квартирі житель Тячівського району. Про це сьогодні розповіла речниця ДСНС на Закарпатті Наталія Батир.

За її словами, до Служби порятунку звернулися мешканці багатоквартирного будинку в селищі Тересва ввечері вчора, 18 січня. "Вони побачили, що з помешкання на першому поверсі йде дим. Вже за 6 хвилин на місці були рятувальники. Сусіди сказали, що в квартирі може бути власник. Його рятувальники знайшли в одній з кімнат. 35-річний чоловік вже майже знепритомнів, коли його виводили на вулицю", — розповіла Наталія Батир.

Медики встановили в чоловіка опіки другого ступеня — обгоріли 40 % тіла. За словами Наталії Батир, ймовірніше, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем під час паління. Проте остаточну причину будуть встановлювати правоохоронці.

Також Наталія Батир сьогодні повідомила: за 19 днів нового року в нашій області сталися 78 пожеж. За аналогічний період минулого року їх було на 12 менше. Від початку року 5 людей померли внаслідок загорань. В цей час у 2020 загиблих було троє. Найбільше пожеж було в житлових будинках. І причини їх виникнення: необережне поводження з вогнем – це 19 випадків, далі коротке замикання – 17, порушення правил обладнання та експлуатації печей стало причиною 10 пожеж.

Читайте також: Вогонь знищив сауну та два чани: на Закарпатті вночі сталася пожежа на території бази відпочинку
На початок