У Запоріжжі відбувся матч турніру Європи з футзалу

У Запоріжжі відбувся матч турніру Європи з футзалу

У Запоріжжі відбувся матч турніру Європи з футзалу
.

Чинний чемпіон України з футзалу – херсонський "Продексім" 16 січня зіграв у Запоріжжі поєдинок головного клубного турніру Європи.

На майданчику Палацу спорту "Юність" підлеглі бразильського наставника Андре Броканело зустрічались із чемпіоном Північної Македонії – "Шкупі" у рамках 1/16 фіналу Ліги чемпіонів.

Херсонці грали у Запоріжжі через відсутність домашньої арени, котра б відповідала міжнародним стандартам. Гра в "Юності" відбулась з дотриманням карантинних обмежень та без глядачів. На порожніх трибунах місцевого Палацу спорту - лише офіційні представники УЕФА.

У Запоріжжі відбувся матч турніру Європи з футзалу

Ще у дебюті зустрічі гравцям українського чемпіона вдалося повести у рахунку. Голами із інтервалом в одну хвилину відзначились Михайло Зварич та Микола Білоцерківець. До завершення тайму рахунок на табло не змінився – 2:0 на користь "Продексіма".

Маючи чимало гольових епізодів, українці не скористались нагодою розвинути успіх, при цьому не реалізували пенальті - Даніель де Роса влучив у стійку воріт. Натомість господарі матчу допомогли гравцям "Шкупі" засмутити Юрія Савенка. У швидкій контратаці македонців автоголом відзначився Клаудіньо. Херсонці відповіли одразу – на тій же 33 хвилині. Продублював попередній успіх Білоцерківець 3:1. До завершення зустрічі у складі "Продєксіму" реабілітувались згадувані Клаудіньо та де Роса. У підсумку 5:1 на користь "Продєксіма" і він крокує до наступної стадії лігочемпіонівських перегонів.

У Запоріжжі відбувся матч турніру Європи з футзалу

Суперника на стадії 1/8 фіналу Ліги чемпіонів херсонці дізнаються 21 січня, коли у штаб-квартирі УЕФА відбудеться жеребкування. Наступний раунд для учасників 1/8 також складатиметься з одного матчу. Попередні дати проведення раунду: 16-21 лютого. Якщо жереб визначить "Продєксім" господарем чергового матчу Ліги чемпіонів, чинний чемпіон України знову гратиме у Запоріжжі, повідомили у тренерському штабі херсонців.

На початок