У Києві можуть збільшити кількість шпиталів для лікування коронавірусу

У Києві можуть збільшити кількість шпиталів для лікування коронавірусу

У Києві можуть збільшити кількість шпиталів для лікування коронавірусу
.

Міністерство охорони здоров'я розглядає можливість включення до госпітальної бази Київської області восьми закладів охорони здоров'я.

Про це повідомила пресслужба Київської облдержадміністрації.

"Наразі в області "ковідних" пацієнтів приймають 23 лікарні. Вони розраховані 2 185 ліжко-місць. Якщо до переліку госпітальних баз додасться ще вісім медзакладів, мережа інфекційних ліжок розшириться ще на понад тисячу", - повідомили

Наразі, за даними відомства госпітальні бази області завантажені на 55,7%. Стаціонарне лікування отримують 1217 пацієнтів.

Що відомо

  • Станом на 26 листопада у Києві коронавірус підтвердили у 1399 людей. За минулу добу до лікарень госпіталізували 107 людей. Всього в Україні за добу підтвердили 15 331 випадок COVID-19.
  • Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив що уряд може запровадити жорсткіший локдаун у разі, якщо ініціатива з карантином "вихідного дня" не дасть результатів. За словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, це буде видно щонайменше через два тижні.
  • Кабінет міністрів та Офіс президента розглядають два варіанти запровадження локдауну у період новорічних свят через поширення захворюваності на COVID-19.
  • Уряд продовжив виплати грошової допомоги на дітей підприємцям, які постраждали через карантин.
На початок