UA: КУЛЬТУРА показала прем’єру вистави "Дикого театру" "Нові шрами"

UA: КУЛЬТУРА показала прем’єру вистави "Дикого театру" "Нові шрами"

UA: КУЛЬТУРА показала прем’єру вистави "Дикого театру" "Нові шрами"
.

25 листопада відбулась прем’єра оновленої вистави "Дикого театру" "Нові шрами" про реальні історії насильства над жінками. Або дивіться її на сайті "Суспільне Культура" у розділі "Онлайн" 29 листопада о 22:05.

Показ відбувся спільно з організацією ООН в Україні в межах Всесвітньої кампанії "16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства". Вперше вистава була поставлена на сцені "Дикого театру" у 2019 році під назвою "Шрами".

Оновлена вистава "Нові шрами" має інтерактивну форму, де глядачі можуть впливати на сюжет. Кожен охочий обирав дії героїнь і від їхнього вибору залежав подальший перебіг подій.

Для команди проєкту важливо, щоб постраждалі не боялись говорити, щоб шрами – загоювалися, і щоб усі ми жили в суспільстві, що не толерує насильство.

Що відомо

  • "Шрами" — історії насильства над жінками, засновані на реальних подіях, про які не можна мовчати. Це про жінок, які отримали душевні та фізичні рани, що так і не загоїлися. 
  • Проєкт "16 Днів активізму проти ґендерно зумовленого насильства" почався у 2019 році й отримав продовження через наслідки локдауну у всьому світі і їхній вплив на підвищення рівня насильства щодо жінок.
На початок