Штаб кандидата на посаду мера Миколаєва Чайки вимагає перерахунку голосів

Штаб кандидата на посаду мера Миколаєва Чайки вимагає перерахунку голосів

Штаб кандидата на посаду мера Миколаєва Чайки вимагає перерахунку голосів
. Суспільне Миколаїв

До Центральної районної територіальної виборчої комісії надійшло дев'ять скарг від кандидата на посаду Миколаївського міського голови Владислава Чайки. Він вимагає, щоб на дільницях перерахували голоси.

На виборах у другому турі керівник громадської організації "Миколаїв – єдина родина" Владислав Чайка протистояв чинному меру Олександру Сєнкевичу. За даними Центральної районної ТВК, за кандидата на посаду Миколаївського міського голови від партії “Пропозиція” Олександра Сєнкевича віддали свої голоси 16 049 виборців, за кандидата від партії “Опозиційна платформа – За життя" Владислава Чайку проголосувало 9 806 виборців.

"Під час голосування на дільничній виборчій комісії 480917 відбулося порушення виборчого законодавства України, а саме: спостерігачем від громадської організації Миколаївське міське громадське об’єднання "Миколаїв єдина родина" Ніколаєвою Оленою Миколаївною було виявлено факт голосування групою осіб більше ніж один раз протягом дня", — йшлося в одній з заяв.

Штаб кандидата на посаду Миколаївського міського голови Владислава Чайки вимагає перерахунку голосів
Суспільне Миколаїв

У зверненні кандидат просить скасувати протокол зазначеної дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів та провести повторний підрахунок.

"Коли ми розбиралися із предметом скарги, ми зателефонували за телефоном, зробили телефонний запит і особа не могла підтвердити предмет скарги, вона говорила, що вона зазначала про одну особу, ніякої групи там не було і взагалі предмет був геть іншим, на який вона підписувала скаргу", — сказала голова Центральної районної ТВК Оксана Новікова.

Так само були відхилені інші скарги. За словами Оксани Новікової, причиною відмов стали порушення в оформленні скарг.

Читайте також

На початок