Без Гагаріна і Матросова: у селі на Черкащині перейменовують провулки

Без Гагаріна і Матросова: у селі на Черкащині перейменовують провулки

Без Гагаріна і Матросова: у селі на Черкащині перейменовують провулки
. Суспільне Черкаси

У селі Баландине на Кам'янщині триває обговорення з приводу перейменування провулків. Про це повідомили у пресслужбі Драбівської селищної ради.

За інформацією пресслужби, мешканцям села Баландине пропонують долучитися до громадського обговорення щодо перейменування провулків:

  • провулок Гагаріна на Соборний;
  • провулок Матросова на Незалежності;
  • провулок Комарова на Хутірський.

"Громадське обговорення відбувається відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Порядком проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затверджених постановою КМУ від 24.10.2012 № 989, звернення від жителів зазначених провулків села Баландине", — йдеться у повідомленні.

Пропозиції чи зауваження можна подавати у письмовій або усній формі до 28 лютого на електронну адресу[email protected] Кам’янської міської ради або у письмовій формі на адресу: м. Кам’янка, 20801, вул. Героїв Майдану, 37.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Дивіться нас на YouTube: найцікавіші новини Черкащини та України

Читайте також

На початок