Відключення електроенергії на Полтавщині 8 лютого: що відомо

Відключення електроенергії на Полтавщині 8 лютого: що відомо

Відключення електроенергії на Полтавщині 8 лютого: що відомо
. Суспільне Полтава

На території Полтавської області 8 лютого планують відключати електропостачання по одній черзі за графіком. Про це повідомили на сайті "Полтаваобленерго".

8 лютого відключатимуть електроенергію по одній черзі, якщо це дозволятиме споживання. Без електрики споживачі можуть бути по дві години, із електропостачанням – по чотири.

На 8 лютого "Укренерго" довело ліміт по потужності у Полтавській області з розбивкою по годинах.

Ознайомитися з чергами можна за посиланням, а з графіками тут.

Що відомо

  • 23 листопада росіяни вдарили по українській енергоінфраструктурі. Через це на Полтавщині близько доби не було електропостачання.
  • 16 грудня Росія атакувала ракетами Україну. Попередньо випустили 76 ракет, ППО знищили 60, повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Пошкоджено близько 9 станцій та підстанцій, розповів міністр енергетики Герман Галущенко. Укренерго оголосило надзвичайну ситуацію. По всій Україні запровадили аварійні відключення.
  • У Полтавській області можуть змінити графік відключень електроенергії та розділити його на шість черг. Про це під час апаратної наради 30 січня повідомив директор обласного департаменту житлово-комунального господарства та енергетики Едуард Рева.
На початок