РФ продовжує зосереджуватись на веденні наступальних дій на куп'янському напрямку — Генштаб

РФ продовжує зосереджуватись на веденні наступальних дій на куп'янському напрямку — Генштаб

Доповнено
РФ продовжує зосереджуватись на веденні наступальних дій на куп'янському напрямку — Генштаб
. Фото ілюстративне: Суспільне Харків

Російська окупаційна армія обстріляла з десяток населених пунктів на території Харківської області.

Про це йдеться в ранковому зведенні Генштабу від 7 лютого.

"Протягом минулої доби противник завдав шість ракетних та 24 авіаційних удари. Здійснив 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об’єктах Харківської, Донецької, Дніпропетровської та Херсонської областей", — йдеться у повідомленні.

На слобожанському напрямку під удар потрапили шість населених пунктів Харківщини. Це Стрілеча, Глибоке, Красне, Гатище, Вовчанськ і Дворічна.

"На волинському, поліському, сіверському та слобожанському напрямках наступальних угруповань противника не виявлено", — пише Генштаб.

Читайте також: Ситуація на куп'янському напрямку без змін, не вірте "вкидам" — начальник РВА

На куп’янському напрямку окупанти били з танків, мінометів та артилерії. Під обстріл потрапили: Іванівка, Кучерівка, Кислівка та Котлярівка на Харківщині.

В обласному управлінні ДСНС також уточнили, що окупанти обстріляли Куп'янськ та Куп'янськ-Вузловий 6 лютого. У Куп'янську окупанти вдарили по приватному будинку.

"Влучання припало на приватне домогосподарство, де загорівся дах будинку та автомобіль. Авто згоріло повністю", — повідомляє ДСНС.

У селищі Куп’янськ-Вузловий внаслідок російського удару руйновано приватну господарчу споруду, також пошкоджені вікна у двох житлових 5-типоверхівках. Поранених внаслідок обстрілу немає.

У Генштабі зазначають, що росіяни продовжують проводити перегрупування на окремих напрямках.

"Основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на куп’янському, лиманському, бахмутському, авдіївському та новопавлівському напрямках", — інформує Генеральний штаб ЗСУ.

Читайте також

Жодної загрози Харкову, окрім ракетних ударів, немає — Семенуха

Підписуйтесь на новини Харкова та області в Facebook, Viber, Instagram, Telegram, Youtube

На початок