На карантині прикарпатська поетеса Іванна Доля підготувала нову збірку

На карантині прикарпатська поетеса Іванна Доля підготувала нову збірку

На карантині прикарпатська поетеса Іванна Доля підготувала нову збірку
. unsplash.com

Поетеса Іванна Мошура на карантині готує до видання нову збірку своїх творів. Це буде друга книга авторки, яку прикарпатці знають під творчим псевдонімом Іванна Доля.

У першу книгу Іванни "З добром у світ…" увійшли поезії, дитячі казки, гуморески та сценарії до свят. Про новий доробок Іванна Мошура розповіла у студії Суспільного.

"Спочатку я думала, що це буде тільки інтимна, лірична поезія, але, дивлюся, що, напевне, вона буде мати кілька розділів", - каже про свою майбутню збірку поетеса Іванна Мошура.

Зокрема, один із розділів буде присвячено духовним віршам авторки, наприклад, поезії "Мій Господи".

На карантині прикарпатська поетеса Іванна Доля готує нову збірку
На карантині прикарпатська поетеса Іванна Доля готує нову збірку.

Іванна Мошура працює режисеркою у Навчально-методичному центрі культури і туризму. Період карантину вона провела у селі, де мала можливість милуватися природою.

"Звичайно, карантин на мене вплинув, як, напевне, і на кожну людину - хвилюванням і тривогами. Але попри те, цей стан надихнув на творчість. Вона буває різною, поезія буває тривожною, буває філософською..." - розповідає поетеса Іванна Мошура.

Жінка каже, що під час карантину з'явилося більше часу на те, щоб побути з рідними та щоб писати. Зокрема, щоб творити щось більше, ніж вірші. Із-під пера літераторки вже вийшли два-три невеликі оповідання, а також вона планує дописати п'єсу про кохання, щоб її можна було поставити на сцені.

На початок