Військовий із Полтавщини Роман Власюк поліг на російсько-українській війні

Військовий із Полтавщини Роман Власюк поліг на російсько-українській війні

Військовий із Полтавщини Роман Власюк поліг на російсько-українській війні
. Фото: Facebook Пирятинська громада

Роман Власюк був родом із Лубенського району. Загинув чоловік під час оборони України, повідомив Суспільному речник обласного центру комплектування та соцпідтримки Роман Істомін.

Загинув боєць 7 вересня під час виконання бойового завдання. Сталося це поблизу села Богоявленка Мар`їнського району Донецької області, розповів речник.

Роман Власюк мав звання солдат, йому було 30 років.

Як повідомили на офіційній Facebook-сторінці Пирятинської громади, чоловік був родом із села Вікторія Пирятинської громади. Закінчив місцеву школу, а у Бориспільському ліцеї здобув освіту слюсаря-ремонтника автомобілів. Працював водієм-далекобійником.

Обороняти Україну від російських військових чоловік пішов добровільно на другий день повномасштабного вторгнення.

У воїна залишилися батьки, сестра, дружина та донька.

Прощання із військовим запланували 24 вересня, у селі, звідки він родом.

Що відомо:

  • Обстріли на Полтавщині почалися у перший день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. 24 лютого поцілили по об’єктах у Миргороді.
  • За час повномасштабної війни російська армія обстрілювала також об’єкти у Полтаві, Кременчуці, Лубенській, Терешківській та Карлівській громадах.
  • За кількістю загиблих найбільш масштабний обстріл на Полтавщині стався 27 червня у Кременчуці. Російська ракета влучила у ТЦ "Амстор".
  • 24 серпня російські війська обстріляли Миргородську громаду на Полтавщині. Чотири удари завдали по інфраструктурних об’єктах.

Читайте також:

На початок