В окупованому Криму обрали місце для обсервації при епідемії коронавірусу

В окупованому Криму обрали місце для обсервації при епідемії коронавірусу

В окупованому Криму обрали місце для обсервації при епідемії коронавірусу
.

На випадок погіршення епідеміологічної ситуації в окупованому Криму вибрали місце для обсервації. Обсерватор розмістять в Керчі.

Про це розповів окупаційний заступник керівника міжрегіонального управління Росспоживнагляду по Криму і Севастополю Дмитро Крутіков, пише окупаційне видання Кримінформ.

"Об'єкт в Керчі - це "Мрія Тея", він обстежений і цілком може підійти для того, щоб там розгорнути обсерватор з подальшою ізоляцією осіб. Додатково необхідно буде встановити воєнізовану охорону, обладнати стоянку і площа для мийки спеціалізованого транспорту ", - повідомив він.

За словами чиновника, в медичному центрі в Феодосії існує можливість розгорнути додаткові інфекційні ліжка в боксованих палатах на випадок погіршення епідситуації.

Що було:

  • До окупованого Криму із Франції приїхав хворий на коронавірус чоловік. На пункті в’їзду він не сказав окупантам, що приїхав із-за кордону.
  • За даними МОЗ на вечір 22 березня в Україні було зафіксовано 73 випадки коронавірусу в дев'яти областях України.
  • 22 березня було зафіксовано перший випадок у Черкаській області.
  • З 12 березня до 3 квітня щонайменше в Україні запроваджено карантин. Україна закрила кордони для іноземних громадян та повністю закрила пункти пропуску для пасажирського сполучення на два тижні через глобальне поширення коронавірусу.
  • Світ вдається до нових заходів, щоб зупинити пандемію.
  • Китайські вчені визначили, що 80% хворих на коронавірус мають слабкі симптоми та одужують.
На початок