Міносвіти запровадило двотижневі канікули в усіх закладах освіти

Міносвіти запровадило двотижневі канікули в усіх закладах освіти

Міносвіти запровадило двотижневі канікули в усіх закладах освіти
. Ілюстративне фото

Міністерство освіти рекомендувало керівникам департаментів освіти і науки припинити на два тижні навчальний процес заради безпеки. Про це повідомляє пресслужба міністерства.

"25 лютого 2022 року, МОН направило листа керівникам департаментів освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій і керівникам закладів професійної, фахової передвищої та вищої освіти з рекомендацією щодо припинення освітнього процесу в усіх закладах освіти та оголошення канікул на два тижні", — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Акції підтримки та відмова від російської мови. Як Україна та світ реагують на агресію Росії

Міністр освіти Сергій Шкарлет закликав освітян орієнтуватися на офіційні джерела інформації, не панікувати, не переходити за підозрілими посиланнями, кнопками, а також не поширювати непідтверджену інформацію.

Що відомо

  • 24 лютого через запровадження воєнного стану на Дніпропетровщині призупинили роботу всіх освітніх закладів до окремого розпорядження органів місцевого самоврядування.
  • 24 лютого у Чернігові закрили дитячі садочки та школи.
  • У Вінниці школи і садочки наразі не працюють. Проте діти військових та вінничан, які задіяні у роботі підприємств критичної інфраструктури, за потреби, можуть перебувати у закладах освіти.

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок