Маліновського визнали автором найкращого голу "Аталанти" наприкінці 2021 року: відео

Маліновського визнали автором найкращого голу "Аталанти" наприкінці 2021 року: відео

Маліновського визнали автором найкращого голу "Аталанти" наприкінці 2021 року: відео
. AP

Ще одне визнання українця в італійському клубі.

Півзахисника збірної України Руслана Маліновського визнали автором найкращого голу грудня 2021 року за версією вболівальників італійського клуба.

Звання автора найкращого голу Маліновський завдяки забитому м'ячу у поєдинку проти "Наполі". Українець, отримавши передачу від форварда Дувана Сапати, точним ударом відправив його під перекладину.

Гол Маліновського у поєдинку проти "Наполі" допоміг "Аталанті" відкрити рахунок. У підсумку гра між командами закінчилася перемогою "бергамасків" з результатом 3:2.

Відео голу Руслана Маліновського

2022 рік Маліновський також розпочав із забитого м'яча у поєдинку проти "Удінезе". Проте цей матч залишається для українця поки що останнім за "Аталанту": через позитивний тест на коронавірус Маліновський був відсутній в останніх поєдинках команди.

Читайте також: Чому Руслан Маліновський пропустив три поспіль матчі "Аталанти" у 2022 році: пояснення гравця

Як грає Руслан Маліновський за "Аталанту"

  • Виходив на поле в 23-х матчах в усіх турнірах (16 - зі старту) у сезоні 2021/22.
  • У чемпіонаті Італії Маліновський забив п'ять голів і віддав два асисти. Ще один гол українець оформив у Лізі чемпіонів.
  • Загалом на рахунку Маліновського 25 голів та 19 асистів за менш, ніж три сезони у складі "Аталанти". Для цього йому знадобилося 110 матчів.

Що відомо

  • Руслан Маліновський став найкращим асистентом Серії А з показником 11 передач.
  • Маліновського також визнали найкращим гравцем "Аталанти" за підсумками грудня. Він зіграв чотири поєдинки у грудневий період і, крім голу у матчі проти "Наполі", забив у Лізі чемпіонів "Вільярреалу".
Читайте також: Руслан Маліновський став найкращим гравцем "Аталанти" в грудні
На початок