Тернополянин у Львові викрав автомобіль, здійснив крадіжку в готелі - і нічого не пам'ятав

Тернополянин у Львові викрав автомобіль, здійснив крадіжку в готелі - і нічого не пам'ятав

Тернополянин у Львові викрав автомобіль, здійснив крадіжку в готелі - і нічого не пам'ятав
.

Львівські патрульні розшукали чоловіка, який здійснив крадіжку в готелі та викрав автомобіль. Ним виявився 36-річний тернополянин. Повідомлення про це є на сторінці в Facebook патрульної поліції Львівщини.

Близько 3-ї години ночі 13-го березня патрульні отримали виклик про крадіжку на вулиці Князя Святослава. Заявник повідомив, що відвідувач готелю викрав на рецепції банківський термінал та електронний дзвінок і втік.

Поліцейські з'ясували, що особисті речі, в тому числі й документи, чоловік залишив у своєму номері. Інспектори передали опис чоловіка всім екіпажам міста і викликали слідчо-оперативну групу.

Екіпаж ТОРу отримав завдання про незаконне заволодіння транспортним засобом Dacia Logan на площі Святого Юра. Заявник повідомив, що поки його не було, невідомий чоловік в джинсах і готельних тапочках підійшов до його автомобіля, вихопив у дівчини-пасажирки телефон, і коли вона вийшла з транспортного засобу, розбив його та сів до автівки і поїхав.

Далі надійшла інформація, що втомобіль виявили покинутим на перехресті вулиць Київської та Генерала Чупринки, а підозрюваний, ймовірно, пішов пішки в напрямку вулиці Сахарова.

Проїжджаючи вулицею Засядька патрульні, помітили оголеного чоловіка, який йшов тротуаром. Поліцейські зупинили його, він не зміг пояснити, де його одяг, плутався в поясненнях та не розумів, де перебуває. Поліцейські його затримали.

Інформація підтвердилась, цей чоловік і є тим , хто здійснив крадіжку в готелі, після чого, викрав автомобіль Dacia Logan та розбив телефон пасажирки.

Йому загрожує кримінальна відповідальність за за частиною - таємне викрадення чужого майна. Карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Та за частиною 1 статті 289 ККУ - незаконне заволодіння транспортним засобом. Це карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

На початок