Коронавірус на Черкащині: за добу діагностували 169 випадків

Коронавірус на Черкащині: за добу діагностували 169 випадків

Коронавірус на Черкащині: за добу діагностували 169 випадків
. Суспільне Черкаси

У Черкаській області за добу діагностували 169 нових випадків інфікування коронавірусом, повідомили в пресслужбі Мінохорони здоров'я України. Станом на 10 жовтня в Україні зафіксували 11 344 нових випадків інфікування на COVID-19.

За словами заступниці голови Черкаської облдержадміністрації, яка курує медицину, Лариси Кошової, із початку пандемії усього підтверджених випадків в області – 90 284. Посадовиця додала, що за останню добу одужали 49 черкащан (усього за весь час пандемії — 83 127).

"За останню добу не зафіксували жодного летального випадку від коронавірусної хвороби", — розповіла Лариса Кошова.

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрували у Харківській (1 783), Одеській (1 010), Дніпропетровській (838), Запорізькій (836) та Донецькій (819) областях.

Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я у телеграмі.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Що відомо

  • У Черкаській області вісім закладів (шість – "першої хвилі", дві – "другої хвилі"), де надають допомогу хворим на COVID-19. Розгорнуто 1 356 ліжок. Із них забезпечені кисневою підтримкою 1 287 ліжок, це 95%, розповіла Суспільному заступниця голови Черкаської облдержадміністрації, яка курує медицину, Лариса Кошова.
  • Із 23 вересня на території всіх регіонів України набув чинності "жовтий рівень" епідемічної небезпеки поширення COVID-19, що передбачає впровадження відповідних карантинних обмежень.

Читайте також

На початок