Підприємству “Миколаївелектротранс” виділили десять мільйонів гривень із міського бюджету

Підприємству “Миколаївелектротранс” виділили десять мільйонів гривень із міського бюджету

Підприємству “Миколаївелектротранс” виділили десять мільйонів гривень із міського бюджету
.

Виділення десяти мільйонів гривень підприємству “Миколаївелектротранс” узгодили сьогодні, 20 лютого, депутати Миколаївської міської ради під час 56-ї сесії.

У сесійній залі зібралось 39 депутатів – сесія повноважна. На засіданні голосували одне питання: “Перерозподіл десяти мільйонів гривень для комунального підприємства “Миколаївелектротранс”. Зокрема, ці гроші планують спрямувати на погашення заборгованості за електрику та пільговий проїзд. Без попереднього обговорення “за” проголосували 38 депутатів, один - "утримався". Це рішення дозволить продовжити процес отримання кредиту від Європейського банку розвитку та реконструкції на придбання 60 тролейбусів, модернізацію тролейбусного депо та оновлення інфраструктури.

Депутат Миколаївської міської ради В’ячеслав Карцев висловив сумніви щодо розподілу коштів: “Знаєте, не зрозуміло мені придбання автомобілю Нива-Шевроле. 400 тисяч гривень на охорону підприємства і те, що підняли вартість проїзду з трьох до п'яти гривень. Це теж вдарило по кишеням наших виборців. Мені не зрозумілі придбання меблів, ремонт актових зал, їдалень і кабінетів”.

На це Директор КП “Миколаївелектротранс” Володимир Євтушенко відповів: “Прийдіть до нас на підприємство. Ми вам покажемо всі цифри, розкладемо всі сумніви, які у вас є. Ми на всі питання дамо відповідь. Мене підтримують мої колеги з транспортної комісії. Відкрийте нам місто. Дайте нам замість маршруток працювати тролейбусами. Ми покажемо вам результат. Ми замість 30 мільйонів будемо заробляти 130 мільйонів”.

Авторка- Катерина Максименко, оператор - Ігор Чорний

На початок