Українка Ангеліна Калініна виграла другий тенісний турнір поспіль

Українка Ангеліна Калініна виграла другий тенісний турнір поспіль

Українка Ангеліна Калініна виграла другий тенісний турнір поспіль
. ФТУ

Її переможна серія складає 10 перемог.

Українська тенісистка Ангеліна Калініна - переможниця ґрунтового турніру ITF W60 в хоратському Загребі. Вона пройшла з першого раунду турніру, не була сіяною, а у фіналі розгромила представницю Росії, Каміллу Рахімову.

Це була перша зустріч Калініної проти Рахімової. Росіянка - четверта сіяна на турнірі.

Для перемоги Ангеліні вистачило 72 хвилини, вона розгромила суперницю у двох сетах. Усього українка віддала росіянці чотири гейми - один у першому сеті, три у другому.

Калініна виграла усі гейми на своїй подачі, у першій партії зробила три брейки, а в другій - один. Загалом українка заробила п'ять брейкпоїнтів на подачах суперниці, реалізувала чотири з них.

  • ITF W60. Загреб. Фінал

Камілла Рахімова (Росія, 4) - Ангеліна Калініна (Україна) 0:2 (1:6, 3:6)

Для Калініної - це другий поспіль виграний турнір, на минулому тижні вона перемогла на змаганнях у Португалії. Відповідно, серія перемог українки уже складає 10 перемог.

Переможна серія Калініної: як вона триває

  • Ангеліна виграла уже десять матчів поспіль: спершу вона перемогла на турнірі ITF W25 у Оейраші (5 перемог), а тепер - у Загребі.
  • Загалом на ґрунті у сезоні 2021 року Калініна виграла 13 з 15 матчів (вона програла свою першу гру на покритті та ще один матч у Оейраші).
  • Вихід у фінал Загреба вплине на місце Калініної у світовому рейтингу - вона підійметься на 137 місце (+28 місць у рейтингу).
На початок