На Одещині виявили контрафактний алкоголь та цигарки на понад пів мільйона грн

На Одещині виявили контрафактний алкоголь та цигарки на понад пів мільйона грн

На Одещині виявили контрафактний алкоголь та цигарки на понад пів мільйона грн
. Facebook/ Ізмаїльський прикордонний загін

Правоохоронці виявили у мешканців Одеської області підакцизний алкоголь та сигарети без відповідних документів на понад 550 тисяч гривень. Про таке повідомили в пресслужбі Ізмаїльського прикордонного загону.

Там розповіли, що прикордонники разом із поліцейськими провели санкціоновані обшуки в будинках мешканців Ізмаїла, Рені та Болграда.

Усього правоохоронці виявили понад 5 тисяч пачок сигарет, 630 літрів коньяку, майже 200 літрів горілки, більш ніж 615 літрів спирту та майже 140 літрів алкогольних напоїв.

В Одеській області виявили контрафактний алкоголь та цигарки на понад пів мільйона грн
Facebook/ Ізмаїльський прикордонний загін

Справу кваліфікували за ч. 2 ст.199Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів та ст. 204Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів Кримінального кодексу України.

Суспільне Одеси готове надати право учасникам події висловити свою позицію. Для цього пропонуємо зв'язатися з редакцією у будь-який зручний спосіб.

Читайте також

  • На Одещині виявили приблизно дві тонни безакцизного алкоголю
  • Збитки майже на мільйон гривень: в Одесі чоловіків підозрюють у підробці алкоголю та побутової хімії
  • На Одещині трьох людей обвинувачують у незаконному виготовленні алкоголю
На початок