COVID-19 на Сумщині: одна людина померла, у 160 - підтвердили інфікування

COVID-19 на Сумщині: одна людина померла, у 160 - підтвердили інфікування

COVID-19 на Сумщині: одна людина померла, у 160 - підтвердили інфікування
. Суспільне Житомир

За добу одна людина померла від ускладнень коронавірусу на Сумщині - в Охтирці. Нові інфікування підтвердили у 160 мешканців в області. Про це 26 лютого повідомили в Сумському обласному лабораторному центрі.

Одужання підвердили у 285 людей.

Наразі в області з активним діагнозом "коронавірус" – 1869 людина. Це на 126 людей менше, ніж напередодні.

Читайте також: “Пройшли без ускладнень”. Медики - про перші щеплення від коронавірусу на Сумщині

За весь час пандемії на Сумщині коронавірус зафіксували у 48 321 людини, з яких 666 людей померли. Одужання підтвердили у 45 786 жителів області.

COVID-19 на Сумщині: одна людина померла, у 160 підтвердили інфікування

Що відомо

  • У Сумах 25 лютого розпочалася вакцинація від коронавірусу. Перші, кому вкололи вакцину – медпрацівники, які працюють із хворими на COVID-19.
  • У Сумській області для перших двох етапів вакцинації створили 8 бригад: чотири - в Сумах та по одній – в кожному районі області. Загалом в Україні планується 5 етапів вакцинації.
  • Вакцину AstraZeneca зареєстрували в Україні 22 лютого. Виробляють її в Індії: там вона називається "Ковішилд". Перші 500 тисяч доз вакцини прибули в Україну 23 лютого.
  • 24 лютого в Україні розпочалася перша хвиля національної програми вакцинації проти COVID-19. О 7 ранку перші партії вакцини AstraZeneca (Covishield) виробництва індійського підприємства Serum Institute вирушили в регіони України.

На початок